Copyright © 2009 Gara község információs lapja
Állami rezsicsökkentéssel kapcsolatos felmérés

A Kormány célul tűzte ki az állampolgárok és a vállalkozások széles körét terhelő fizetési kötelezettségek enyhítésére irányuló állami rezsicsökkentést. A tízmilliárd forint összegű állami rezsicsökkentést az állampolgárok véleményének és javaslatainak felhasználásával kívánja megvalósítani.

Ennek érdekében a Kormány az állampolgárok és vállalkozások bevonásával konzultációt kezdeményez. A konzultációban részt vevők számos hatósági eljárással kapcsolatos igazgatási szolgáltatási díj és illeték megszüntetésével összefüggésben kifejthetik véleményüket, továbbá javaslatot tehetnek egy-egy további, általuk fontosnak tartott hatósági eljárás díjmentessé tételére.

A konzultáció keretében az állampolgárok és a vállalkozások számára külön kérdőív kerül összeállításra, melyek kitöltése önkéntes és anonim.

Az állampolgároknak a kérdőívek kitöltésére 2015. június 5-től 2015. augusztus 6-ig van lehetőségük interneten keresztül vagy papír alapon.

Az internetalapú konzultáció során a kérdőív kitölthető a www.kormanyhivatal.hu honlapon keresztül. Az online kérdőívek kitöltésére 2015. augusztus 6-án 24.00 óráig nyílik lehetőség.

A papír alapú nyomtatványokat megtalálják a Kormányhivatal minden ügyfélszolgálati helyiségében.

A kitöltött kérdőíveket lehetőségük van a Garai Közös Önkormányzati Hivatalban is a kihelyezett gyűjtőládában leadni.

Emellett a települési ügysegéd a településeken tartott ügyfélfogadása során kérdőívet biztosít az állampolgárok számára és gondoskodik arról, hogy a kitöltött kérdőíveket eljuttassa a Járási Hivatalhoz.

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)
Kérdőív magánszemélyek részére
Kérdőív vállalkozások részére
Kérdőív állami rezsicsökkentésről
A dokumentum itt letölthető!
Az Országos Főállatorvos 1/2018. sz. határozata az afrikai sertéspestis megelőzésére és korai felismerésére vonatkozó intézkedésekről
Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Osztály BK/EBAO/147-4/2018. sz. levele
Földművelésügyi Értesítő LXVIII. évfolyamának 4. száma
2018. március 8.
Kormányablakok és okmányirodák nyilvántartási ideje az országgyűlési képviselők 2018. évi választásával összefüggően
Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Jogi, Humánpolitikaiés Koordinációs Főosztály Koordinációs Osztály BK/TH/47-29/2018. sz. levele